Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri
3.12.2023 20:17
Bu Haberi Paylaş :

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında evimizde oynadığımız Mondihome Kayserispor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek, “Bugün Dünya Engelliler günü. Öncelikle onu kutlayalım. Onlara sadece bir gün değil her zaman destek olmamız gerekiyor. Maça gelecek olursak göreve başlayalı 6 maç oldu, ilk mağlubiyetimizi aldık. Oyun olarak da bireysel performans olarak da kötü bir maçtı. Geldiğimiz günden itibaren en sıkıntılı oyundu. 6 maçın genelinde kazanırken de dahil her zaman çok çalışıp çok tekrar yapmamız gerektiğini söyledim. Bugün berabere kalsaydık ya da kazansaydık da bunları söyleyecektim, yine söylüyorum. Kalitemizi yükseltmemizin gerektiğini de belirtmiştim. 11 tane sahaya çıktığımız oyuncu ve 5 tane sonradan girenlerle birlikte toplamda 16 kişiyle oynadık ancak bireysel performanslar çok kötüydü. Maç kötüydü. Bazen iyi yaptığımız genelde de yapamadığımız oyunun tadı tuzu yoktu. Normalde kaybetmememiz gereken bir maçtı. İçeriye gelen o topa vurdurmamamız lazımdı. Performans ve oyun akışı şık olmadı. Özür diliyoruz. Çalışmaya ve gelişmeye devam edeceğiz. Devre arası ve sezon sonuna hazırlık yapacağız. Rakibimizi de kazandıkları için tebrik ediyorum” dedi.

Avcı, bireysel performanslarda problemlerin olduğunun altını çizerek, “Bugün bireysel performansların en sıkıntılı olduğu gündü. Vişça, Onuachu, Trezeguet, Abdülkadir, Pepe ve Bakasetas’a baktığınızda skor katkısı yapabilme durumları en yüksek olan oyuncular ancak performans düşüklüğü gördük. Kazanırken de kaybederken de çalışmak ve tekrar yapmakla ilgili ifadelerimi söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Bunu ne kadar geliştireceğimize önümüzdeki günlerde bakacağız. Biz geleli 6 maç oldu, daha önce 8 maç oynanmıştı. 8 maçın 4’ü galibiyet 4’ü de mağlubiyetle sonuçlandı. Kazanıyoruz veya kaybetmiyoruz durumuna dönüşmüştük ama bugüne baktığınızda oyun da performans da çok kötü. Şu oyuncu iyi oynadı bugün diyemeyiz. Mevcut kadro kalitesini hangi seviyelere çekebileceksek çekeceğiz. Devre arası ve sezon sonu da bunu daha iyi göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktörümüz, taraftarlarımızın çok yoğun duygular yaşadığını söyleyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Trabzonspor taraftarı çok yoğun duygular yaşıyor. Destek de veriyor. Abdülkadir de Pepe de buranın oyuncusu. Duygular, inişler çıkışlar olduğunda daha yoğun olabiliyor. Taraftarlarımızın alkışladığı anlar da oldu. Bunlar futbolun içerisinde var. Hepimiz bunu yaşıyoruz. Bu işi yapıyorsak bunlarla yaşamaya alışmak zorundayız. Pepe’nin de sağlık durumuyla alakalı şu anda net bir şey söylemiyorum ancak yarın MR’dan sonra durumu büyük ihtimalle netleşir. Umut Güneş, bu ligde oynamış bir oyuncu. Doğru zamanda doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bugün ilk süresini aldı, Çarşamba da kupa maçı var. Orada da oynayabilir. Avrupa’ya gitmek için kupa maçı çok önemli, yarından itibaren o maça hazırlanacağız. Umut’un da performansını süre aldıkça değerlendireceğiz, zaman içerisinde daha net gözükür diye düşünüyorum. Avrupa için en iyi şekilde o maça hazırlanacağız. Bunu zaman gösterecek.”

Avcı, açıklamalarının son bölümünde şu cümlelere yer verdi: “Fenerbahçe maçındaki strateji ile ondan sonraki maçlarda oynadığımız stratejiler farklı. Kırılganlıktan çok performans düşüklüğü olduğunu söyleyebiliriz. 6 maçın geneline baktığınızda hem oyuncu hem de oyun anlamında en kötü maç bugün oynadığımız maç diyebiliriz. Sivasspor maçında böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Oyunun başında geri düştük ama buna cevap veren bir takım gördük sahada. Burada da eleştiriler olacaktır illaki. 2-2’den sonra merkez orta saha oyuncusu oyuna alsaydım savunma yapıyor denecekti. Teknik oyunculardan oyuna alsaydım çok büyük risk aldı da kazandı diyeceklerdi. Bugünün ne oyun ne de oyuncu olarak hiçbir değerlendirmesi yok. Devre arası ve sene sonu itibariyle daha iyisini nasıl yapabilirize bakacağız. En yakın zamanda bunu gerçekleştirmiş bir ekip var. Hem başkan ve yönetim hem de teknik ekip. Bunun nasıl olacağını biliyoruz. Zaman zaman kulüplerde bu tür değişimler, geçişler olabiliyor. Bu süreci doğru tespitle ve çalışarak taraftarlarımızın da desteğiyle en iyi hale getirmeye çalışacağız.”

BENZER HABERLER
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız tamamlandı
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
27.04.2024 20:02
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarını,...
haber detay
Basketbol Takımımız deplasmanda galip
Basketbol Takımımız deplasmanda...
27.04.2024 19:32
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Basketbol A Takımımız, ligin 10. haftasında...
haber detay
Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz...
26.04.2024 15:57
Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın...
haber detay
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız sürüyor
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
26.04.2024 13:33
Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarına...
haber detay
Dergimizin 217. sayısı bayilerde
Dergimizin 217. sayısı bayilerde...
25.04.2024 14:22
Trabzonspor Dergimizin Nisan sayısı bayilerdeki yerini aldı. Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın gündeme dair...
haber detay
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız başladı
Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız...
25.04.2024 14:11
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçı hazırlıklarımız bugün 11.30’da...
haber detay
Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu
Gaziantep FK maçının hakemi belli...
25.04.2024 12:20
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçının hakemi belli oldu....
haber detay
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın...
25.04.2024 00:03
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında evimizde oynadığımız...
haber detay
Trabzonspor E-Bülten
Takımımızdan en son haber, duyuru ve bilgilerden haberdar olmak için sen de kaydol!

Sosyal Medya’da Bizi Takip Edin!

© 2016-2024 Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

www.trabzonspor.org.tr web sitesinde bulunan yazılı ve görsel
içerik izinsiz başka bir yayın organında yayınlanamaz.

TRABZONSPOR KULÜBÜ